En directe

En directe des d’Aquabrava

Ràdio Vilafant i Aquabrava són la combinació perfecta, un any més hem estat en directe des de de l’atracció AquaXJump per apropar als nostres oients les novetats i l’experiència de viure l’Aquabrava en directe.

Hem pogut conversar amb els socorristes que ens han explicat com tirar-nos per l’atracció de més adrenalina: AquaXJump. També hem pogut parlar amb famílies i amb persones que anaven a gaudir d’aquesta atracció.

Al llarg de les 2 hores de directe hem pogut descobrir el funcionament de l’Aquabrava, des de les oficines fins a la jardineria o el Burguer. Hem parlat amb la Irene una jove que treballa a les oficines, amb en Juan Pablo que treballa a la jardineria perquè tot el parc estigui verd, amb la Sara caixera del Burguer, que ens ha descobert el concepte de “patatera” ( l’encarregada de fer les patates) i també hem conversat amb la Maribel la directora comercial d’Aquabrava que ens ha explicat totes les novetats i ens ha detallat els preus i ofertes que fan al llarg de l’estiu. Al final del programa hem sortejat una entrada entre tots els oients que han fet un comentari al instagram de Ràdio Vilafant.

Tag Cloud:

By Col·laboradors

Leave a comment