En directe

I Edició del Premi Memorial Pere Fiol i Torrent 

Maria Sánchez, membre fundadora de l’associació Projecte Lola, ens acompanya per presentar-nos la primera edició del premi memorial Pere Fiol i Torrent.

“En els últims anys el valor i el reconeixement que la nostra societat atorga als animals ha crescut de forma tan significativa que fins i tot gairebé el 50% de les famílies conviuen amb algun animal i el consideren un més del seu nucli familiar. Educar els més petits en el respecte i la compassió cap a tots els éssers vius ens apropa a construir una societat més amable on poder viure i formar-ne part. Mitjançant aquesta iniciativa busquem que els infants reflexionin sobre els reptes pendents en el respecte i el benestar dels animals.” (extret de la web: https://www.projectelola.org/)

Més informació sobre els premis a (https://www.projectelola.org/ca/que-fem/lola-educa/premi-memorial-pere-fiol/)

Tag Cloud:

fiol  / lola  / memorial  / projecte  / torrent

By Radio Vilafant

Leave a comment