En directe

“Para un mal dia” d’Alberto Delpuerto

Delpuerto, presenta la seva exposició “Para un mal día“, inspirada en el seu últim single que porta el mateix nom i estrena amb la inauguració de l’exposició. Després de la pèrdua del seu pare i mànager, Delpuerto cerca explorar com 13 artistes de diferents disciplines troben remeis per a superar els mals moments.

Demà divendres i fins al 13 de febrer, la sala d’exposicions Ca l’Anita (Roses) acull aquesta exposició que té com a objectiu destacar la diversitat d’enfocaments que existeixen per a afrontar les adversitats i obrir un diàleg sobre la salut mental. En aquest esdeveniment, 13 artistes de renom comparteixen les seves perspectives a través de l’alta gastronomia, la fotografia, l’escultura, la moda, la pintura i fins i tot la medicina forense. En el cas de
Delpuerto, aprofita per exposar el seu nou videoclip i single inspirat en la superació de mals moments.

 

Tag Cloud:

By Col·laboradors