En directe

Anissa Weier i Morgan Geyser – El crim de Slenderman

Al Fem Campana i a la secció més fosca avui…

Anissa Weier i Morgan Geyser – El crim de Slenderman

Slenderman és un personatge fictici de terror que es va originar a internet com a part d’una creació col·laborativa als fòrums de la web Something Awful l’any 2009.

A aquest se’l descriu com una figura alta i prima, vestida amb un vestit fosc i sense rostre, amb uns tentacles que surten de la seva esquena.

A més, se li atribueixen diverses habilitats sobrenaturals com la capacitat de teletransportar-se, controlar la ment de les persones i causar amnèsia en aquells que el veuen.

El 10 de juny de 2009, un usuari del foro Something Awful amb el pseudònim de Victor Surge va penjar dues fotos de l’any 1926 on es veia grups de nens, a les quals va afegir amb Photoshop una figura espectral alta i prima, vestida amb un vestit negre i una corbata fosca i sense cara.

Tot era part d’un concurs per a crear imatges de terror, però aquest va ser l’origen de la llegenda urbana de Slenderman

A partir d’aquí es van començar a crear multitud d’històries i creepypastes sobre el personatge que no només ha estat font d’inspiració d’històries fictícies, sinó també va ser el detonant d’uns dels crims més atroços comesos l’any 2014.

Anissa Weier i Morgan Geyser, dues nenes de 12 anys companyes de classe en un col·legi de Waukesha a Wisconson van apunyalar el 31 de maig de 2014 a la seva amiga Payton Leutner al parc de David’s Park, una zona recreativa ubicada als afores de la ciutat mentre fingien jugar a fet i amagar.

Quan li van preguntar els motius pels quals van atacar la seva companya, aquestes van explicar que l’objectiu era apaivagar les ires de SlenderMan i trobar-se amb ell a la seva mansió, anomenada Slender Mansion, al Bosc Nacional Nicolet, aproximadament a uns 320 quilòmetres d’on eren.

Tag Cloud:

By Radio Vilafant