En directe

Merca Promo en directe des de la Rambla de Figueres

Avui els estudis de Ràdio Vilafant s’han convertit en una parada més del Merca Promo organitzat per Comerç Figueres. Hem començat aquest programa especial parlant amb el president de Comerç Figueres Frederic Carbó amb ell hem parlat d’aparcament, d’innovació, de cultura i de com la ciutat de Figueres ho té tot i que cal creure-s’ho.

En aquest programa especial, també hem pogut parlar amb la Mariona Seguranyes, regidora de cultura, museus i Turisme cultural. Amb ella hem parlat de com aquest estiu Figueres es respirarà Dalí.

 

Els protagonistes del Merca Promo són els comerços de la ciutat. Primer hem parlat de la roba de cerimònies i pels més petits amb la Isabel Frigola de la Llar del nadó i amb la responsable de Kassandra Fashon Shop.

 

 

Gràcies els comerços participants en aquest Merca Promo hem pogut sortejar diferents productes entre tots els oients que s’han volgut acostar fins a la Rambla en aquesta jornada. Per guanyar-se els premis han hagut de d’explicar acudits, ballar i fer confessions.

 

 

 

 

 

 

 

 

I per acabar ens hem trobat en Carles Pujol i en Jordi Blanco companys de professió que no s’han volgut perdre aquest Merca Promo.

Tag Cloud:

By Col·laboradors