En directe

Teràpia Estructural, amb Àlvar Fortian

La Teràpia Estructural afavoreix l’equilibri de l’estructura del cos ajudant al sistema nerviós a treballar sense interferències. La Teràpia Estructural treballa el no-conscient, alliberant els bloquejos emocionals, permetent a la persona expressar el seu potencial. En parlem a Les Veus del Matí amb l’Àlvar Fortian. 

Quan patim fatiga, desànim o dolences físiques com ara ciàtica, lumbàlgia, dolor de ronyons, dolor d’esquena, dolor cervical, mal de cap, migranya, vertigen o fibromiàlgia, generalment trobem un desequilibri de la columna vertebral. Els nervis de tot el cos es connecten al cervell a través de la medul·la espinal. Per aquesta raó, quan es produeix un desviament de les vèrtebres, com és el cas de l’escoliosi, la cifosi o la lordosi, el sistema nerviós deixa de funcionar correctament i es poden produir molèsties en qualsevol part del cos.

Tag Cloud:

By Radio Vilafant