En directe

La Fundació Sant Vicenç de Paul de Figueres celebra el seu 125è aniversari

Figueres commemorarà els 125 anys de la Fundació Sant Vicenç de Paül amb un acte de record i agraïment a la ciutat. Tindrà lloc el proper 11 de novembre a les 6 de la tarda a l’Auditori Caputxins. N’hem parlat a Les Veus del Matí amb la Maria Solés.

Sota el títol “Empremtes! Imatges… Records… Testimonis”, l’acte servirà per repassar, d’una forma emotiva i nostàlgica, els 125 anys d’història amb els testimonis de persones que formen o han format part de la Fundació, que explicaran vivències, records i curiositats. La vetllada serà presentada per la periodista vilafantenca Anna Punsí, i finalitzarà amb l’actuació del grup Veus Empordaneses.

Foto: Sor Carmen Climent i Quimeta Ferreró

 

Tag Cloud:

By Radio Vilafant